^

Promag Mágnesterápia

Összeállítottunk Önnek egy csomagot, melyet az egész család eredményesen használhat egészsége megőrzése, vagy javítása érdekében! Hogy mit kínálhat Önnek a pulzáló mágnesterápia?

 • a betegségek megelőzését, és a feszültség oldását,
 • egészsége megtartását, immunrendszerének erősítését,
 • tökéletes szellemi és fizikai erőnlétet, ennek következtében sikeresebb érvényesülést, harmonikus családi életet,
 • gyorsabb regenerálódást,
 • a betegeknek pedig segíthet a tünetek enyhítésében, visszadhatja a mozgás szabadságot,
 • segíthet helyreállítani és tartóssá tenni egészségét és funkcionális kapacitását.

A pulzáló mágnesterápiás kezelések hatására

 • nőhet a szervezet oxigén ellátottsága, nőhet a szöveti oxigenizációt,
 • javulhat a sejtek anyagcseréje, nőhet a kezelt személy energiaszintje,
 • javulhat az alvás minősége,
 • stimulálhatja a csont- és porcsejteket,
 • az idegsejteket regenerálhatja,
 • szabályozhatja a vegetatív idegrendszer működését,
 • a sebgyógyulást gyorsíthatja,
 • növelheti a stressztűrő képességet,
 • erősítheti az immunrendszert,
 • javulhat az anyagcsere és vérellátás,
 • vér viszkozitásának javításával csökkentheti a trombózis hajlamot,
 • javíthatja a légzőizmok működését.A ProMag mágnesterápia értágító hatásának igazolása SDS rendszerrel

Módszer: Somatoinfra Diagnostika System
Végezte: Dr. Hegedűs Éva


Jól látható, hogy 15 perces pásztázásos (vagy más néven bázis) programot követően mind a feji, nyaki és mellkasi régiókban igen jelentős infraaktivitás következett be, mely a test reakciója a mágneses térre. A hőátvitel a ProMag matracról kizárt, hisz a kezelt személyen a somatoinfra vizsgálatot egy másik helyiségben végezték. A magnetoterápia és a somatoinfra vizsgálat között eltelt idő kb 3 perc volt.


Az Egészségügyi Minisztérium a Hu/1610/2003. számon engedélyezte az eszköz és a módszer alkalmazását a mindennapi orvosi gyakorlatban. A Magyar Tudományos Akadémia Egészségügyi Tudományos Tanácsa a 1005/ETT/2003 számon orvosdiagnosztikai eljárásokhoz sorolta.Szakmai anyagok, tudományos cikkek és összefoglalók a pulzáló elektromágneses mezők alkalmazása a gyógyításban témakörben melyek alátámasztják az előzőekben felsoroltakat!

Dr. Varga László biofizikai kutató orvos "a pulzáló mágneses terek és a fototerápia hatása a sejtekre és ezen módszerek alkalmazása a gyógyításban" című előadása a Lélekmagazin jóvoltából.:

1. rész megtekintése (31 perc):

2. rész megtekintése (31 perc):


Felépülését több hónapra becsülték orvosai

Tornóczky Anita áprilisban egy közlekedési balesetben súlyosan megsérült.
A műsorvezető nyílt törést szenvedett, lábát több helyen csavarokkal
fogatták össze, orvosai Anita felépülését több hónapra becsülték.

A rendszeres ProMag mágnesterápiás kezeléseknek is köszönhetően
Anita két hónappal később már ismét robogóra ülhetett.

... A kezelések során aktivizálódnak a test saját folyamatai, javulhat a vérellátás, különös tekintettel a hajszálerekre, emelkedhet a sejtek energia szintje, fokozódhat és aktivizálódhat a sejtek anyagcseréje, ellazulnak az izmok, megnő a szervezet oxigénellátottsága, szétválnak az összetapadt vörösvértestek (csökken a rögösödési hajlam) A kezelés ideális az egészség és a vitalitás eléréséhez és megtartásához, valamint hasznos lehet a legkülönfélébb fájdalommal járó állapotok és kórképek esetén is. A regulációs terápiák közül az egyik leghatékonyabb módszer a pulzáló mágnesterápia...


Az északi pólus nyugtató hatású, lassítja az anyagcserét, szűkíti az ereket, normalizál, méregtelenít, csökkenti a vérnyomást, gátolja a baktériumok szaporodását. Az északi pólus használatára a következő javallatok vannak: fájdalmak, ödémák, túl-savasodás, alvászavarok, gyulladások, artritis, fejfájás, ekcéma, cukorbetegség, nyugtalanság. Az északi pólus a hűvös yin, a kínai orvoslás szerint. A déli pólus ellentétesen hat: anyagcsere fokozó, erősítő, felépítő, értágító és stimuláló. Gyorsítja a vérkeringést, támogatja a regenerációt sportolás vagy sérülések után, gyorsítja a sebek és a csontsérülések gyógyulását.


... A tübingeni egyetemen Dr. Riethmüller professzor és munkatársai 920 pácienst kezeltek mágneses terápiával. 430 páciensnél a pszichoszomatikus tünetek 87 %-ban lényeges javulást mutattak. 70 páciensnél, a járulékosan fellépő fájdalmak a terápia hatására 90%-ban megszűntek. 200 páciensnél a reumatikus eredetű fájdalmak az esetek 97%-ban enyhültek. Kb. 200 páciens kapott ún. placebót, vagyis a kezelés során nem kapcsolták be a készülékeket, a páciensek azonban ezt nem tudták. Ezeknél a pácienseknek az állapotában nem történt javulás.


... A saarbrückeni egyetemen 1712 sikeres mágneses kezelés eredményét értékelte ki 97 orvos – akik egyben páciensként is részt vettek a kísérletben. A kezelések eredményességét 11% nagyon jónak, 62,7% jónak, 25% kielégítőnek és csak 1% ítélte rossznak. Szinte minden fajta betegséget kezeltek – kivéve azokat, amelyek a mágnes terápiában ellenjavallatok.Ismét "tűzvonalban" vagyok

"Köszönet kiváló orvosaimnak és nem utolsó sorban a
ProMag-mágnesterápiának, amely jelentősen
hozzájárult gyors felépülésemhez!"

Rajongók százezrei drukkoltak Stohl András mielőbbi
felépüléséért. Örülünk, hogy a ProMag
mágnesterápiával az Univill kft. segíthette a népszerű
színész visszatérését a "tűzvonalba". fotó: port.hudr. Csiki Zoltán: Az eddig megjelent irodalmi adatok és a saját tapasztalataim alapján kijelenthetem, hogy a mágnes-mező kezelések fájdalmatlanok, a betegek jól tolerálják és eredményesen használhatók az izületi degeneratív és kopásos elváltozások, a sportsérülések és a gerincoszlop fájdalmas kórképeinek kezelésében. Hatását a helyi vérellátás és oxigénfelvétel javulása révén fejti ki. A módszer egy már eddig is alkalmazott fizikoterápiás kezelés, a statikus mágneses kezelés továbbfejlesztett változata, amelynek indikációs területe értelemszerűen kibővült. Ami a sportsérülések terápiáját illeti, az eddigi tapasztalatok igen pozitívak. A sportsérülések kezelésén kívül a megelôzésben is fontos szerep jut a magnetoterápiának. Azoknál a sportolóknál, akik rendszeresen mágnes-mezô kezelésben részesülnek, kisebb a túledzettségi sérülések gyakorisága és lényegesen rövidebb a regenerációs fázis. Ugyanakkor a mérkőzések elôtti élénkítő kezelések és a légzés javítása segíti a sportolók terhelhetőségét ...dr. Bartos: Közel 20 éves rehabilitáció területén végzett gyakorlatom során számtalan, a hagyományos keretek között nehezen befolyásolható esettel találkoztam. Az extrém alacsony intenzitású pulzáló mágneses térrel történő kezelésekkel szerzett tapasztalataim igazolták a beavatkozás hatékonyságát, így egyértelművé tették napi gyakorlatunkban ennek rendszeres, egyre szélesebb körű használatát.


Közvetlenül hat a sejtek anyagcsere folyamataira

 • Nő az O2 felvétel
 • Segíti az ATP reszintézisét
 • Lassulnak a savasodási folyamatok (tejsav)
 • Felgyorsul a salakanyag kiürítése
 • Fokozódik a csontokban a Ca beépülés
 • Gyorsul a sejtregeneráció (nő az osteoblastok aktivitása)
 • A kötőszövetekben a sérülés helyén felgyorsul a kollogén rostok felszaporodása, elrendezésük szabályosabb lesz
 • Idegek vezetőképessége nő
 • Endogén opiátok termelődnek (fájdalomcsillapítás)Sikerült, megcsináltam!

A Szent Jakab-út, (Camino de Santiago, El Camino) középkori
zarándokút, mely Spanyolország Galícia tartományának
fővárosába, Santiago de Compostelába vezet.

21 nap alatt 830 km nem kevés!
Sportteljesíményemet nagymértékben a
ProMag-mágnesterápiának köszönhetem!
Papp GergelyPROMAG rádió
"Nekem még ilyen sikerélményem munkában nem volt, mint mióta ezzel a kezeléssel foglalkozom!" - részletek a beszélgetésből.
Gálné természetgyógyász
"Az én tapasztalatom, hogy mozgásszervi betegségekre fantasztikus jó hatású, nőgyógyászati betegségre ugyanolyan jó hatású..."
Lehoczky Anita kineziológus
"Mióta a ProMag-ot használom nem kellett beadni a szteroid injekciót az artrózisos térdembe!"
Dr. Csordás Endre orvos
"Édesanyám magas vércukorszintjére nagyon jó hatással van."
Zékány Lászlóné nyugdíjas
"Asztmás hörghurut 1/2 óra alatt elmúlt, én pedig általában szépen elalszom rajta, nagyon kellemesen lazít..."
Szakály Éva titkárnő

A ProMag pulzáló mágnesterápiás készüléket az alábbi tartozékokkal szállítjuk:

 • vezérlőkészülék,
 • tekercses matrac, melynek mérete 190x60 cm, borítása: szövet
 • tápegység
 • ingyenes betanítás
 • 2 év gyári garancia


és mindezt

Bruttó: 349.000,- Ft-ért!Hétfő: indulás Londonba. Sem a feleségem, sem én nem jártunk még ott, így izgatottan készültünk az utazásra.
Szombat: a szokásos reggeli foci – egy szokatlan mozdulattal: megrándult a derekam, úgy hogy délután szinte már lépni sem tudtam. Versenyző koromban többször volt gondom a derekammal, ezért tudtam, nem javul meg egyik napról a másikra egy ilyen sérülés. Hogy lesz ebből utazás? Séta a Hyde Parkban? Többórás egy helyben ülés a repülőn (no meg a pubokban)? Sehogy – gondoltuk – vagy legföljebb csodával.
Bevallom, nem bíztam benne, de a csoda megtörtént. A másfél napos intenzív ProMag kezelés után nem hogy lépni tudtam, de a többnapos barangolás sem esett nehezemre. Még egy kis belső kezelés rásegítés gyanánt néhány londoni pubban, és már el is felejtettem, hogy volt egyáltalán valami bajom.
Csak a csodatevő nevét nem feledem…

Köszönöm.
Kovács Gergely újságíró, volt válogatott öttusázó
Figyelem! Az oldalunkon megtalálható írások, szakmai anyagok, javaslatok nem helyettesítik az orvos kompetenciáját, kizárólag csak alapul szolgálhat az otthon végzendő pulzáló elektromágneses terápia alkalmazáshoz. A leírt információk, javaslatok nem tekintendők öngyógyításra való ösztönzésnek! Kérjük, ne változtasson magától szakorvosa, vagy háziorvosa által elrendelt gyógyszeres kezelésen. A pulzáló elektromágneses terápia használata előtt – ha ezt eddig még nem tette volna meg - vizsgáltassa ki magát, végeztessen szűrővizsgálatokat, konzultáljon orvosával a mágnesterápia használatát illetően. A ProMag készülékkel kizárólag kiegészítő terápia folytatható! Betegség esetén a pulzáló mágnesterápia nem használható kizárólagos gyógymódként, ebben az esetben forduljon orvoshoz, és az általa előírt kezelések mellett - orvosával egyeztetett módon - csak legfeljebb kiegészítő terápiaként használja a készüléket! A PROMAG KÉSZÜLÉK NEM ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ!

Műszaki adatok:

- Tápfeszültsége: 12V, 1000mA 
- Frekvenciatartomány: 1 - 19 Hz 
- Mágneses térerősség: 210 mikroT max.
- Matracméret: 190x60 cm

Kiegészítők:

- 60x50 cm párna (tekercs) applikátor 
- 75x20 cm párna (tekercs) applikátor