^

Mobilitás, megbízhatóság!

Az Univill Kft. több mint 30 éve megszakítás nélkül áll partnerei rendelkezésére!

Kvalifikált technikusaink és jelentős alkatrészbázisunk lehetővé teszi, hogy a Magyarországon forgalomban lévő lapfilmhívó automaták, MEDELA szívókészülékek, PROMAG mágnesterápiás készülékek, SPA BIO-178, SPA BIO-179, Ion Cleanse, márkaszerviz feladatait ellássuk. Több mint 200 referenciahely – köztük az ország kiemelt vezető egészségügyi intézményei - és 30 év tapasztalata bizonyítja felkészültségünket és megbízhatóságunkat. Szervizszakembereink azon munkálkodnak, hogy az önök igényét és elvárásait legmesszebbmenőkig teljesítsék. Karbantartási és hibaelhárítási árainkat igyekszünk olyan alacsonyan tartani, amennyire ez ma lehetséges, így bizton állíthatjuk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtjuk a legalacsonyabb árakon. Magyarországon egyedülállóan Budapesten 6, vidéken legkésőbb 48 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását.

Az Univill Kft. garanciális szolgáltatásai

Az Univill Kft. az általa forgalmazott termékek többségét 2 illetve 5 év jótállási feltételekkel szállítja megrendelőinek. A jótállás feltételeit az üzembe helyezés vagy a szállítás alkalmával átadott jótállási jegy tartalmazza. Az önök által vásárolt készülékekre, termékekre cégünk saját szervizhálózatán keresztül vállalja a jogszabály szerinti kötelező, és a gyártók által esetlegesen kiterjesztett kötelező jótállást. Egyes termékekre a gyártó kötelező karbantartási ciklusokat ír elő melyet a felhasználónak el kell végeztetnie, egyébként ennek elmulasztása a garancia megvonását eredményezi.
Szervizprobléma bejelentését legegyszerűbben a szerviz ügyfélszolgálati számain tehetik meg partnereink. Ugyancsak ezen a telefonszámon konzultálhatnak szerviz szakembereinkkel az esetleges kezelési és egyéb problémák megoldásában.

Promag márkaszerviz

Cégünk egyedülálló tapasztalatra tett szert a német forgalmazású Promag pulzáló mágnesterápiás készülékek szervizelésében. Forduljon hozzánk bizalommal amennyiben készüléke meghibásodott vagy pótolni szeretné a tartozékokat. Nálunk megvásárolhatja a tartalék kiegészítőket, úgy mint a hálózati adaptert, intenzív applikátor párnát, mágneses matracot valamint nem javítható vezérlő egységét is pótolhatja. A vezérlő egység tasztatúra fóliáját kicseréljük, a programozó mikrokapcsolós áramköri alkatrészeket megjavítjuk, így Önnek az ilyen apróbb hibák miatt nem kell lecserélnie megszokott készülékét.


Figyelem!
Jadeköves masszázságyat cégünk nem szervizel!

Kérjük győződjön meg ön is szolgáltatásunk színvonaláról!

Amennyiben valamelyik szolgáltatásunk felkeltette az ön érdeklődését, további információval szívesen állunk rendelkezésére. Az Univill Kft. kiemelt figyelmet fordít partnereinek hosszú távú, színvonalas kiszolgálására.

Garanciális javítás

Amennyiben cégünket az Ön készüléke garancia levelén feltüntették mint márkaszerviz, és az Univill Kft. szerzõdéses kapcsolatban áll a forgalmazóval, vagy gyártóval, úgy készülékét a garancia idõn belül díjmentesen megjavítjuk, vagy cseréljük, illetve a Magyarországon még szervizképviselettel nem rendelkezõ márkák esetében megkeressük a gyártót, forgalmazót és amennyiben az hozzájárul, így biztosítjuk ügyfeleink számára a garanciális ügyintézést.
Lehetõséget tudunk biztosítani ügyfeleink részére a garanciaidõk meghosszabítására, így akár több évig is megõrizhetõek a készülékek biztonságos üzemelésének a feltételei.

Garanciális időszakon túli javítások

Ezeket a javításokat szervizünk a mindenkori ügymenetnek és díjszabásnak megfelelõen vállalja. A meghibásodott készülékek szervizünkbe történõ beszállítását, amennyiben azt Ügyfelünk kéri, Budapest területérõl, vidékrõl is vállaljuk.
Kiemelt figyelmet fordítunk a megelõzõ karbantartásra, így a készülékek stabil mûködése, ezáltal a gépek megbízhatósága, élettartama jelentõsen növelhetõ.

"Forró drót"

Ha sürgõs kérdése merülne fel a készülék üzemeltetésével, vagy kezelésével kapcsolatban hívhatja ügyfélforgalmi telefonszámainkat.:

+36 30 941 3600, +36 30 222 2680 vagy küldhet mailt az info[kukac]univill.hu címre.