^

Rólunk

Cégünk több mint 30 éve van jelen a magyar egészségügy területén. 1985-ben 4,3 milliós alaptőkével alakult vállalkozásunk fő profilja röntgen filmelőhívó automaták forgalmazása és szervize, a svájci Medela cég termékeinek bevezetése a magyar egészségügy szerteágazó területeire, valamint, sötétkamrai kiegészítők, röntgenfilmek, fóliák, kazetták és vegyszerek, Omron, Beurer, Venta, ProMag egészségvédelmi eszközök forgalmazása. 

Az általunk forgalmazott termékek, eszközök üzembe helyezését, a garanciális és garanciaidőn túli vevőszolgálati feladatok ellátását, a kezelőszemélyzet kioktatását jól szervezett, összeszokott kis csapat látja el, így érhettük el, hogy országosan 24, Budapest területén pedig 3 órán belül megkezdjük a bejelentett hibák javítását. Az árat és a minőséget szem előtt tartva próbáltunk olyan termékeket bevezetni a magyar piacra, melyeknek műszaki színvonala, megbízhatósága, különleges szolgáltatásai túlmutatnak a középkategóriás készülékeken, árszínvonaluk pedig nem haladja meg azt.

Termékkatalógusunkat böngészve bízunk benne, hogy valamely termékünk vagy szolgáltatásunk felkelti érdeklődését, és a későbbiekben örömmel üdvözölhetjük önt személyesen is ügyfélszolgálati irodánknál, vagy az ön munkahelyén.

Az Univill Kft. minőség politikája

Célunk, hogy feladatainkat korszerűen, hatékonyan, gazdaságosan, egyenletes minőségben, megrendelőink, partnereink megelégedettségére és a környezet megóvása mellett, az EU előírásoknak megfelelően legyünk képesek megoldani.

Ennek érdekében valamennyi területen folyamatosan vizsgáljuk termékeink, szolgáltatásaink és folyamataink minőségét, a hibákat feltárjuk és kijavítjuk, dolgozóink rendszeres továbbképzését szorgalmazzuk, s törekszünk a legújabb műszaki-tudományos eredmények mielőbbi gyakorlati alkalmazására. Feltárjuk tevékenységünk környezeti hatásait, és intézkedéseket hozunk a káros hatások csökkentésére. 

Minőségirányítási rendszer működtetésével azon munkálkodunk, hogy a beszállítóink lehetőségei és a megrendelőink igényei közötti legmagasabb szintű összhangot a kölcsönös előnyök és elégedettség szem előtt tartásával teremtsük meg! 

Az UNIVILL Kft. fontosnak tartja, hogy alvállalkozói és beszállítói is kellő fontosságot tulajdonítsanak a társaság minőség iránti elkötelezettségének. Társaságunk elkötelezi magát a környezetszennyezés megelőzése, a tevékenységünkre vonatkozó követelmények betartása, az új uniós előírásoknak való megfelelés és az irányítási rendszer folyamatos fejlesztése iránt, és dolgozóit ez irányban motiválja. Kiemelten fontos szempontnak tartjuk az ésszerű és takarékos anyag, eszköz és energia felhasználást. 

Az UNIVILL Kft. vezetősége kötelezettséget vállal a megfogalmazott minőségpolitika megvalósításához szükséges feltételek biztosítására. Társaságunk, a minőségirányítási rendszer működtetésével a jogszabályoknak megfelelő, kiváló minőségű szolgáltatást és termék folyamatos biztosítását és a környezettudatos munkavégzést kívánja elérni és bizonyítani. A fenti célok folyamatos teljesítésére társaságunk minőségirányítási rendszert működtet az MSZ EN ISO 9001:2001 rendszerszabvány alapján, illetve alkalmazza a folyamatos javítás eszközeit. 

Budapest, 2016. február 01. 


Keserű István
ügyvezető


Kérjük látogassa meg a  BRINGABABY.HU  a  DUALMED.HU  valamint a VITAMINPONT.HU  oldalainkat is!